Megtette a hatását az esős idő – baleset baleset hátán Szolnok megyében

Megosztás

Csaknem követni sem tudjuk, hogy a mai napi folyamatos esőzés és itt-ott felbukkanó hóesés következtében Jász-Nagykun-Szolnok megyében hány baleset történt pontosan. Annyi biztos, hogy az utóbbi órákban Szolnokról, illetve Jászberény, Martfű és Jászárokszállás környékéről is érkezett hír.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint még délelőtt két autó karambolozott a 4627-es számú úton. Többen is megsérültek, a képünkön látható, hogy mentőhelikopter érkezett a helyszínre.

 A Facebookos útinform csoportokban figyelmeztették egymást az autósok, hogy ezt a szakaszt – is- érdemesebb kerülni jelen pillanatban, de mostanra már nagyjából délután egy óra óta újra járható a Mezőhék és Martfű közötti szakasz.

Néhány perccel ezelőtt érkezett a hír, hogy a 3231-es számú úton Jászágó és Jászárokszállás között szintén közúti baleset történt. Fontos információ, hogy teljes útlezárás van érvényben jelenleg is.

Jászberény és Nagykáta között súlyosabb esetről van szó, ahogy az kiemelt képünkön is látszik. A 31-es főúton történt a személyi sérüléssel járó baleset, a helyszínelés szintén teljes útzár mellett tart.

A megyeszékhely sem úszta meg, sőt, sokkal nagyobb baj is történhetett volna. Egy Mustang és annak sofőrje keveredett valahogy egy buszmegálló környékére, majd le is tarolta, ami az útjába került. Hivatalos információink egyelőre nincsenek, de több hozzászóló, aki jelen volt, arról ír, hogy ha nincs ott az oszlop, akkor a megállónak is nekimegy, az ott ülő emberekkel együtt.

Peter Bauko Facebook, Bernadett Tóth Facebook, Jászsági Térségi TV

Kapcsolódó cikkek